Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
casino Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Stejný recept nenalezen; pouze v komentářích se o něm zmiňuje bona. Toto jídlo jsem potkal v hospodě 5.CS :-) příznačného jména ŽEBRAČKA. Za čtyři bramboráčky (tedy 2 syrečky) a trochu syrového zelí s koprem mě „ožebračili“ o 96,-Kč :-) Málokteré jídlo se může honosit takovou přidanou hodnotou… Syrečky prokrojíme naplacato napůl. Pomastíme rozpálený lívanečník a do „formiček“ dáme trochu těsta. Do těsta uložíme polovinu syrečku a překryjeme jej dalším těstem. Po opečení otočíme a osmažíme i druhou stranu. Podáváme horké se zeleninovou oblohou nebo saláty. Bramboráčky lze dopředu předsmažit, a takto „předupravené“ :-( snad i zamrazit (nemám odzkoušeno) Při smažení tvarůžky nejsou cítit, a při konzumaci nepatrně. Pokrm je velmi sytý.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
18.7.16 21:16
Dnes vyzkoušeno, venku, kvůlivá odéru
Vychytat pod roštem správnou teplotu je trochu věda, ale pak to jde
samo.
Casino, pochutnali jsme si
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Syrečky, tvarůžky v bramboráku
Žebračka není jediná, leta letoucí se tohle podává v Praze v restauraci U Rudolfina.
Voňavý recept, hmmm, škoda že nemám normální lívačeník, podvod s nepřilnavou vrstou nestojí zanic. Přemýšlím jak by šlo na pánviče, ale při mém štěstí a hbitosti sýru raději ne, pokusím se někde vypůjčit. Už si píšu, sehnat poctivý lívanečník:)