Recept Svíčkové steaky s houbovým glazé

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Svíčkové steaky s houbovým glazé

Postup

1. Rozkrájejte svíčkovou na 4 plátky a posypte bylinkovým pepřem. Ve velké pánvi usmažte steaky na horkém másle do požadované křehkosti, při smažení jednou obraťte. 8-10 minut by mělo být dost na křehkost "medium". Přesuňte steaky na servírovací talíř a uchovejte teplé. 2. Na houbové glazé dejte do pánve hovězí vývar a omáčku hoisin. Povařte a míchejte, aby se ze dna pánve uvolnily všechny připékající se kousky. Vmíchejte houby a cibuli a vařte na středním plameni cca 8 minut nebo dokud není zelenina křehká a objem glazé zredukován na 1 šálek. Maso tímto glazé přelijte a podávejte. Zdroj: Better Homes And Gardens - Menus In Minutes

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 25.08.04 vloženo
  • 6601x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500-750 g hovězí svíčkové pokrájené na 1,5 cm silné plátky
  • 3/4 ČL bylinkového pepře nebo 1/4 ČL česnekového pepře
  • 1 lžíce másla nebo margarínu
  • 3/4 šálku hovězího vývaru z kostky
  • 1 lžíce omáčky hoisin nebo teriyaki nebo worchesteru
  • 2 šálky na proužky nakrájených čerstvých hub
  • 1 malá cibule pokrájená na malé kousky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Svíčkové steaky s houbovým glazé

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz