Recept Svíčkové řezy s cibulovým pyré
pepicek Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Cibuli nadrobno pokrájíme a na másle zesklovatíme dozlatova. Zalijeme vínem a povaříme 15 min., podle potřeby či chuti můžeme i trochu vína přidat. Rozvařenou cibuli najemno rozmixujeme, propasírujeme, vmícháme sekanou petrželku, osolíme a opepříme. 2. Svíčkové řezy opepříme a z obou stran prudce opečeme na oleji. Zmírníme oheň a řezy opékáme po každé straně další tři minuty. Nakonec ještě přisolíme. 3. Svíčkové řezy s cibulovým pyré rozdělíme na předehřáté talíře a posypeme sekaným zeleným pepřem.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
- 16.10.02 vloženo
- 6254x zobrazeno
Čas přípravy
- 30 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- na osobu asi 420 kcal, 28 g bílkovin, 31 g tuků, 3 g sacharidů
- 2 velké cibule
- 4 lžíce másla
- 6 lžic bílého vína
- 1 lžíce sekané petrželky
- sůl
- pepř
- 4 svíčkové řezy (asi po 150 g)
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce naloženého zeleného pepře
Doporučená příloha
Vhodnou přílohou jsou zapečené brambory nebo hranolky a brokolice.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Svíčkové řezy s cibulovým pyré
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Svíčkové řezy s cibulovým pyré