Recept Svíčková s višněmi

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1. Višně necháme okapat. Odměříme 125 ml šťávy a ohřejeme se 250 ml vody. 2. Přidáme mraženou zeleninu, uvedeme do varu a přidáme skořici s hřebíčkem. 3. Maso omyjeme a osušíme, vložíme do zeleniny a dusíme na malém ohni přikryté zhruba 1 1/2 hodiny. Maso občas obrátíme a podle potřeby podlijeme. 4. Maso vyjmeme, necháme asi 10 min. odpočinout a nakrájíme na plátky. Zeleninu rozmixujeme a propasírujeme, omáčku osolíme, opepříme, příp. okyselíme malinovým octem. V omáčce ohřejeme višně a maso. Rozdělíme na 4 taliře.

Další recepty na Svíčková

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 4231x zobrazeno

Čas přípravy

  • 110 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 višňový kompot (asi 300 ml)
  • 1 balení mražené zeleniny na svíčkovou
  • špetka skořice
  • 3 hřebíčky
  • 800 g loupané hovězí plece
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce strouhaných mandlí

Doporučená příloha

  • Podáváme s houskovými knedlíky. Posypeme nasucho opraženými mandlemi.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Svíčková s višněmi

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz