Recept Svíčkova s hořčicovou zeleninou

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Svíčkova s hořčicovou zeleninou

Postup

1. Vývar uvedeme do varu s celým pepřem a bobkovým listem. Maso omyjeme, vložíme do vývaru a vaříme na velmi malém ohni pod bodem varu 25 - 30 min. 2. Zeleninu omyjeme, očistíme a nadrobno pokrájíme, příp. rozebereme na růžičky. Vaříme v osolené vodě asi 10 min. Scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. 3. Ve velké pánvi rozehřejeme máslo a olivový olej. Přidáme hořčici, zeleninu a za stálého míchání opečeme. Osolíme a opepříme. Opranou pažitku pokrájíme a vmícháme do zele­niny. 4. Svíčkovou vyjmeme z vývaru a necháme asi 10 min. odpoči­nout. Poté nakrájíme na plátky a rozdělíme na talíře s hořčicovou zeleninou.

Recept je z kategorií: Pečené hovězí maso

Nahlásit recept

  • 29.09.03 vloženo
  • 7439x zobrazeno

Čas přípravy

  • 70 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 500 kcal, 2090 kJ, 41 g bílkovin, 30 g tuků, 17 g sacharidů
  • 750 ml masového vývaru
  • 1 lžička celého pepře
  • 2 bobkové listy
  • 750 g hovězí svíčkové
  • 4 mrkve
  • 4 řapíky celeru
  • 250 g květáku
  • 250 g brokolice
  • sůl
  • pepř
  • 4 lžíce másla
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce kremžské hořčice
  • 1 svazek pažitky

Doporučená příloha

  • Podáváme se zapečenými bramborami.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Svíčkova s hořčicovou zeleninou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Svíčkova s hořčicovou zeleninou

pepicek
1309 příspěvků 25.1.09 03:43
Borisi,

ono je to s těmi kategoriemi problém, když je jich moc, tak se nikomu nechce skrz ně courat, když je jich málo, tak je to nepřehledné.

Je fakt, že jakmile jsem viděl svíčkovou, že jsem ji hnedle poslal do pečeného hovězího … otázkou je, zda-li nevytvořit např. podskupiny svíčková a roštěná hned v hovězím mase … tak ti nevim

boris
7 příspěvků 25.1.09 03:43
Kategorie...

Pepicku, Vas Labuznik je excelentni bulletin.Velice rad ho navstevuji.Ale jak je videt,je treba vytvorit tez kategorii, „Varene hovezi maso“.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Ořechový koláč Ořechový koláč
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz