Recept Svíčková po horalsku

bedla Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso nakrájíme na malé kousky. Na větší pánvi na sádle orestujeme pokrájenou slaninu, přidáme a zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Přidáme kousky masa a prudce ze všech stran ho opečeme. Osolíme, opaprikujeme, přidáme podle chuti pepř, lečo a vše ještě chvíli podusíme. Když je maso měkké, přidáme kysanou smetanu. Z mouky a vajíčka vytvoříme těsto a zaváříme do vroucí vody. Uvařené halušky scedíme a promícháme s masem, prohřejeme, podáváme. Zdroj: Maruška z Martina

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 09.03.07 vloženo
  • 4828x zobrazeno

Ingredience

  • 750 g hovězí svíčkové
  • sádlo
  • 1 cibule
  • sůl
  • pepř
  • 100 g slaniny
  • mletá pálivá červená paprika
  • 250 g leča
  • 250 g kysané smetany
  • 250 g hrubé mouky
  • 1 vejce na halušky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Svíčková po horalsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Svíčková po horalsku

bedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Svíčková po horalsku

Dnes už ano, a jak pro koho…

Kvetka
149 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Svíčková po horalsku

Sakramtntsky drahé lečo.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Banány po amsterodamsku

Nejlepší recepty

Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Cuketové placky Cuketové placky
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz