Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Cibuli nakrájíme na kolečka a společně s masem (vcelku) ji dáme do mísy. Zalijeme podmáslím, přidáme jalovec (asi 10 kuliček) a 3 bobkové listy. Zakryjeme a na 2-3 dny odložíme do ledničky. Maso vyjmeme z podmáslí, osušíme ho a nálev přecedíme. Do masa vetřeme sůl a pepř, opečeme ho na větší pánvi na oleji ze všech stran a zatím dáme stranou. Mrkev, petržel a celer nakrájíme nadrobno a orestujeme ve výpeku z masa dohněda. Zalijeme přecezeným nálevem a povaříme. Do omáčky vrátíme maso, přidáme vývar a rozdrobený chléb. Dusíme přikryté asi hodinu. Maso vyndáme, nakrájíme na plátky, omáčku prolisujeme nebo rozmixujeme, vmícháme zakysanou smetanu, med, dochutíme a prohřejeme.
Recept je z kategorií: Pečené hovězí maso
knedlíky nebo brambory a brusinky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Svíčková pečeně po sasku