Recept Svíčková po námořnicku

Labužník kamil.ka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Ze svíčkové nakrájíme řezy, maso prošpikujeme nudličkami slaniny a sardelovými řezy, osolíme, opepříme a na horkém oleji z obou stran opečeme. Maso vyjmeme, ve výpeku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak, zastříkneme vývarem, zarestujeme, přidáme na dílky nakrájená rajčata, krátce orestujeme, dochutíme a maso pak přeléváme touto šťávou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 29.07.04 vloženo
  • 3887x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 750g svíčkové
  • 30g slaniny
  • 20g sardelových řezů
  • sůl
  • pepř
  • 120g cibule
  • 80g oleje
  • 25g česneku
  • 250g rajčat
  • 50g rajčatového protlaku
  • 0,5dl vývaru

Doporučená příloha

  • Růžně upravené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Svíčková po námořnicku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz