Recept Švestkový ocet

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

1. Švestky omyjeme, kolem dokola propícháme vidličkou. Naplníme do připravených sklenic a zalijeme ovocným octem. Přidáme anýz a skořici. Necháme stát na slunci asi 14 dní. 2. Ocet slijeme, přefiltrujeme. Plníme do vymytých lahví se šroubovacím uzávěrem. Trvanlivost při skladováni v chladnu 6 měsíců.

Recept je z kategorií: Konzervace ovoce

Nahlásit recept

  • 5246x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • *na 1 sklenici á 0,5 l:*
  • 250 g švestek
  • 300 ml ovocného octa
  • 1 okolík anýzu ( 1/2 lžičky semínek)
  • kousek skořice

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Švestkový ocet

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečený bůček s blumami

Nejlepší recepty

Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Tatranské kuře Tatranské kuře
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz