Recept Švestkový ocet

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1. Švestky omyjeme, kolem dokola propícháme vidličkou. Naplníme do připravených sklenic a zalijeme ovocným octem. Přidáme anýz a skořici. Necháme stát na slunci asi 14 dní. 2. Ocet slijeme, přefiltrujeme. Plníme do vymytých lahví se šroubovacím uzávěrem. Trvanlivost při skladováni v chladnu 6 měsíců.

Recept je z kategorií: Konzervace ovoce

Nahlásit recept

  • 5737x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • *na 1 sklenici á 0,5 l:*
  • 250 g švestek
  • 300 ml ovocného octa
  • 1 okolík anýzu ( 1/2 lžičky semínek)
  • kousek skořice

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Švestkový ocet

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Chilli con carne Chilli con carne
Tatranské kuře Tatranské kuře
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz