Recept Švestková zavařenina

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

2/3 vypeckovaných švestek rozmixujeme a zbytek švestek jen rozpůlíme. Do předem namočeného hrnce vložíme všechny přísady, promícháme, přikryjeme a vsuneme do studené trouby. Při střední teplotě švestky dusíme 3 hodiny s tím, že je každou hodinu promícháme. Zavařeninu nalijeme do čistých vypařených sklenic a dobře uzavřeme.

Recept je z kategorií: Konzervace ovoce

Nahlásit recept

  • 22.03.02 vloženo
  • 6922x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg švestek
  • 80 dkg cukru
  • kousek skořice
  • 3 hřebíčky
  • 2 hvězdičky badyánu
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce rumu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Švestková zavařenina

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Marinovaná kuřecí křídla

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Cibulačka Cibulačka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz