Recept Švédský vánoční snaps

Švédská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Do láhve o obsahu 1 litru dejte cukr, skorici, hrebícek a kardamom. Zalejte vodkou, uzavrete, protreste a nechte stát 24 hodin. Pomeranc dobre omyjte, osuste a skrabkou na brambory z nej seríznete kuru - jen tu zlutou cást. Pridejte ji k vodce s korením a nechte stát dalsích 24 hodin. Prefiltrujte pres husté sítko nebo pres papírový filtr na kávu a pred pouzitím vychladte.

Recept je z kategorií: Výroba alkoholu a destilátů

Nahlásit recept

  • 19.11.08 vloženo
  • 4416x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 minut+stÄ‚Ë

Ingredience

  • 0,7 l vodky
  • 2 PL cukru
  • 2 kousky skorice, nebo podle chuti
  • 12 hrebícku
  • 12 celých kardamomu
  • 1 neosetrený pomeranc

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Švédský vánoční snaps

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaný pstruh

Nejlepší recepty

Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Reveňový koláč Reveňový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz