Recept Švédský vánoční snaps

Švédská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Do láhve o obsahu 1 litru dejte cukr, skorici, hrebícek a kardamom. Zalejte vodkou, uzavrete, protreste a nechte stát 24 hodin. Pomeranc dobre omyjte, osuste a skrabkou na brambory z nej seríznete kuru - jen tu zlutou cást. Pridejte ji k vodce s korením a nechte stát dalsích 24 hodin. Prefiltrujte pres husté sítko nebo pres papírový filtr na kávu a pred pouzitím vychladte.

Recept je z kategorií: Výroba alkoholu a destilátů

Nahlásit recept

  • 19.11.08 vloženo
  • 4325x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 minut+stÄ‚Ë

Ingredience

  • 0,7 l vodky
  • 2 PL cukru
  • 2 kousky skorice, nebo podle chuti
  • 12 hrebícku
  • 12 celých kardamomu
  • 1 neosetrený pomeranc

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Švédský vánoční snaps

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Jahodový pohár

Nejlepší recepty

Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz