Recept Švédský vánoční snaps

spiser Švédská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Do láhve o obsahu 1 litru dejte cukr, skorici, hrebícek a kardamom. Zalejte vodkou, uzavrete, protreste a nechte stát 24 hodin. Pomeranc dobre omyjte, osuste a skrabkou na brambory z nej seríznete kuru - jen tu zlutou cást. Pridejte ji k vodce s korením a nechte stát dalsích 24 hodin. Prefiltrujte pres husté sítko nebo pres papírový filtr na kávu a pred pouzitím vychladte.

Recept je z kategorií: Výroba alkoholu a destilátů

Nahlásit recept

  • 19.11.08 vloženo
  • 4947x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 minut+stÄ‚Ë

Ingredience

  • 0,7 l vodky
  • 2 PL cukru
  • 2 kousky skorice, nebo podle chuti
  • 12 hrebícku
  • 12 celých kardamomu
  • 1 neosetrený pomeranc

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Švédský vánoční snaps

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz