Recept Švédské vaječné suflé "Äggstanning"

Švédská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Předehřát troubu na 175°C. Ohřát mléko bez vaření. Osolit vejce podle chuti a přidat je k mléku. Nalít vaječnou směs do máslem vymaštěné suflé nádoby, položit nádobu do větší ohnivzdorné nádoby s vysokým okrajem a nalít kolem suflé vařící vodu. Nechat v troubě po 30min. Ihned podávat.

Recept je z kategorií: Omelety

Nahlásit recept

  • 08.10.02 vloženo
  • 4421x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500ml mléka
  • 8 našlehaných vajec
  • sůl
  • máslo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Švédské vaječné suflé "Äggstanning"

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Květáková polévka Květáková polévka
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz