Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
gmp Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Krkovičku nakrájím na plátky, naklepu, osolené a opepřené opečuz na rozpáleném tuku. Nebo také nasucho na grilové pánvi. Uschovám do tepla. Brambory nastrouhám, vymačkám vodu, dám do mísy, přidám vejce, třený česnek, majoránku, kmín, sůl pepř a ostatní koření podle zavedených zvyků na cmundu. Vypracuju těsto, na pánvi rozpálím sádlo a peču malé cmundičky, které chráním s nasazením života před procházejícími a ňufajícími dohližiteli. Do pekáče nasypu zelí, pokladeu masem, maso překryju cmundou a nechám zapéct cca 20 - 30 minut v rozpálené troubě. Po 10 - 15 minutách přepnu jen na pečení zhora.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Budvar
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Svátková vepřová se zelím a cmundou
tohle musi byt moc dobré a na rozdil od klasického vepro-knedlo-zelo méne mastné. Umberto rika, ze cmundu nerad, ale ja vim, ze keca! Takhle se bude muset prokousavat na svoje milované zelicko a krkovicku. Ja mu to musim udelat. Ahoj, Sona.
P.S. Mame porad hnusné pocasi.