Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
sivakova Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Uzené maso nakrájíme mezi žebry na plátky, ale dokrojíme jen ke kosti tak, aby kus zůstal v celku. Hovězí maso nakrájíme na tenké řízky, které protáhneme slaninou a vkládáme je vždy mezi dvě uzené kotlety. Nezapomeneme pepřit, solit i kořenit květem. Pak celý kus dobře svážeme nití, aby držel těsně pohromadě. Vložíme s plátky očištěné zeleniny na pekáč do rozpáleného omastku a pečeme. Nakonec šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, zředíme horkou vodou, povaříme a přecedíme na maso. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Recept je z kategorií: Uzené maso
vychlazené pivečko
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sváteční uzená pečeně z Hané