Recept Švábské hovězí

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Plátky jemně naklepeme, osolíme, opepříme, prošpikujeme, obalíme v hladké mouce a na lžíci másla zprudka opečeme. Vyndáme, do šťavy vmícháme 2 nasekané cibule, kapary, asi stejně tolik jako cibule, také nasekané a lžičku sardelové pasty. Mícháme, čekáme až změkne cibulka a plátky vložíme zpět. Zalijeme půllitrem vývaru, šlehačkou a necháme v troubě asi 30 minut zapéct.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 5926x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g hovězího zadního
  • 120 g slaniny
  • 2 menší cibule
  • lžíce másla
  • kapary
  • sardelová pasta
  • vývar z masoxu
  • 250 ml šlehačky

Doporučená příloha

  • Podáváme s knedlíkem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Švábské hovězí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaný pstruh

Nejlepší recepty

Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz