Recept Švábské hovězí

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Plátky jemně naklepeme, osolíme, opepříme, prošpikujeme, obalíme v hladké mouce a na lžíci másla zprudka opečeme. Vyndáme, do šťavy vmícháme 2 nasekané cibule, kapary, asi stejně tolik jako cibule, také nasekané a lžičku sardelové pasty. Mícháme, čekáme až změkne cibulka a plátky vložíme zpět. Zalijeme půllitrem vývaru, šlehačkou a necháme v troubě asi 30 minut zapéct.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 6407x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g hovězího zadního
  • 120 g slaniny
  • 2 menší cibule
  • lžíce másla
  • kapary
  • sardelová pasta
  • vývar z masoxu
  • 250 ml šlehačky

Doporučená příloha

  • Podáváme s knedlíkem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Švábské hovězí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Chléb s celerem Chléb s celerem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz