Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jitkap Rumuská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Fazolové lusky necháme přejít varem, vybereme a sušíme pozvolna přirozeným způsobem, v troubě, případně v sušičce. Usušené lusky uskladníme podobně jako houby a používáme předem namočené tak jako sezónní zeleninu k vaření. Recept jsem dostala od sousedky, která ho úspěšně praktizuje dlouhá léta. Lusky si zachovávají svou původní chuť.
Recept je z kategorií: Konzervace
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sušené fazolové lusky
2904 příspěvků 25.1.09 03:43
je to zaujímavý receptík určite. Spomínam si, ako som v útlom detstve videla jednu babku ako na dvore na utierkach na slnku suší fazuľové struky. A moja mamka, keď som jej o tom referovala, mi neverila! Takže zrejme babka pochádzajúca z Maďarska toto poznala tiež! Ďakujem za spomienku i za recept a zdravím!
A.