Recept Sušené fazolové lusky

Rumuská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Fazolové lusky necháme přejít varem, vybereme a sušíme pozvolna přirozeným způsobem, v troubě, případně v sušičce.
Usušené lusky uskladníme podobně jako houby a používáme
předem namočené tak jako sezónní zeleninu k vaření.

Recept jsem dostala od sousedky, která ho úspěšně praktizuje dlouhá léta. Lusky si zachovávají svou původní chuť.

Recept je z kategorií: Konzervace


Reklama

Nahlásit recept

  • 22.08.08 vloženo
  • 5070x zobrazeno

Ingredience

  • Zelené fazolové lusky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sušené fazolové lusky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
anickav
2904 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Sušené fazolové lusky, Jitka,

je to zaujímavý receptík určite. Spomínam si, ako som v útlom detstve videla jednu babku ako na dvore na utierkach na slnku suší fazuľové struky. A moja mamka, keď som jej o tom referovala, mi neverila! Takže zrejme babka pochádzajúca z Maďarska toto poznala tiež! Ďakujem za spomienku i za recept a zdravím!
 A.

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Štika na smetaně Štika na smetaně
Kuře na medu Kuře na medu
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz