Recept Sušené fazolové lusky

Rumuská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Fazolové lusky necháme přejít varem, vybereme a sušíme pozvolna přirozeným způsobem, v troubě, případně v sušičce.
Usušené lusky uskladníme podobně jako houby a používáme
předem namočené tak jako sezónní zeleninu k vaření.

Recept jsem dostala od sousedky, která ho úspěšně praktizuje dlouhá léta. Lusky si zachovávají svou původní chuť.

Recept je z kategorií: Konzervace

Nahlásit recept

  • 22.08.08 vloženo
  • 5338x zobrazeno

Ingredience

  • Zelené fazolové lusky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sušené fazolové lusky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
anickav
2904 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Sušené fazolové lusky, Jitka,

je to zaujímavý receptík určite. Spomínam si, ako som v útlom detstve videla jednu babku ako na dvore na utierkach na slnku suší fazuľové struky. A moja mamka, keď som jej o tom referovala, mi neverila! Takže zrejme babka pochádzajúca z Maďarska toto poznala tiež! Ďakujem za spomienku i za recept a zdravím!
 A.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Pelmeně z červené řepy

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Kuře na medu Kuře na medu
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz