Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Florentyna Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Do pánve s těžkým dnem nalijte olej a pořádně ho rezehřejte. Filety osolte, opepřete, lehce obalte v mouce a osmahněte přibližně dvě až tři minuty z každé strany. 2. Hotové maso vyjměte z pánve a udržujte v teple. Z pánve slijte většinu oleje, přidejte máslo a počkejte, dokud se nerozehřeje (pozor, aby přípečky v pánvi nezačaly černat). Přisypte kapary a petrželku a asi půl minuty míchejte. Nakonec do pánve vymačkejte šťávu z půlky citrónu a sundejte ji z ohně. Takto ochuceným máslem přelijte na talíři jednotlivé porce a ozdobte kolečky ze zbylé půlky citrónu. *Odzkoušeno a do rodinné kuchařky adoptováno volně podle Jamieho Olivera*
Recept je z kategorií: Filé
vařené brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Super snadné filety z tresky