Recept Šunkové smaženky (empanada de jambon)

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Šunku překrojíme na polovinu, čímž získáme 4 silnější plátky. Vložíme vždy jeden mezi dva krajíčky chleba, stiskneme chléb, po obou stranách pokropíme vínem, ponoříme do rozšlehaných žloutků a opečeme dozlatova.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 4757x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 vyšší plátky šunky
  • 8 krajíčků bílého chleba bez kůrky
  • sklenka sherry nebo jiného vína
  • 2 žloutky
  • asi 80 g másla.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Šunkové smaženky (empanada de jambon)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Houbová smaženice

Nejlepší recepty

Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz