Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Oloupané brambory najemno nastrouháme a necháme asi půl hodiny stát. Tekutinu slijeme a nahradíme mlékem. Přidáme vejce, polohrubou mouku, nastrouhanou cibuli a česnek, sůl, majoránku a promícháme. Z vařené uzené krkovičky (nebo pečené) nakrájíme 8 plátků, obalíme v hladké mouce, namočíme do připraveného těstíčka, vložíme do pánve s rozpáleným sádlem a usmažíme dozlatova.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
Podáváme se zelným salátem.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Šumavský řízek
Skvělé. Vařilo se v Plzni jako LJUBA řízek a bylo to moc dobré.