Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
twisster Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vykostěnou kotletu nakrájíme na jednotlivé porce,naklepeme ,osolíme ,opepříme,posypeme grilovacím kořením a na pánvi orestujeme nejlépe na másle nebo rostlinném tuku. Dozlatova orestované kotletky vyjmeme a naskládáme do předem dobře vymazaného pekáče (rostlinným tukem-nešetříme)na ně poklademe na plátky nakrájené žampiony.Na žampiony navrstvíme na kolečka nakrájený a rozebraný pórek,který zasypeme další vrstvou tentokrát nastrouhaného šunkového salámu.Vše opět překryjeme vrstvou strouhaného sýra a finále završíme zalitím šlehačkou.Pekáč přikryjeme a šup s ním do trouby.Po 30 minutách odkryjeme a necháme povrch zapéct (lehce dozlatova-připálený sýr zhořkne) Velice dobré a velmi syté! DOBRÉ CHUTNÁNÍ BEZ POVÍDÁNÍ
Vařené brambory,hranolky ,americké brambory, bramborová kaše
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na ŠUMAVSKÝ KOTLET