Recept Suchary k vínu

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Suchary je možné upéct ve sladké i slané verzi. Na slano se výborně hodí k vínu, sladké zase chutnají k čaji. Z bílků ušleháme sníh, do kterého zašleháme postupně cukr. Přidáme mouku smíchanou s PDP a nakonec nasekané mandle. Vlijeme do vymazané a moukou vysypané podlouhlé formy - "hřbet". Pečeme asi 20 minut na 180°C. Vychladlé krájíme na tenké plátky, poklademe na plech a zvolna dosušíme v troubě, dokud suchary nejsou křupavé.

Recept je z kategorií: Cukroví

Nahlásit recept

  • 19.04.08 vloženo
  • 4073x zobrazeno

Ingredience

  • 125 g hladké mouky
  • 125 g cukru
  • 125 g mandlí (ořechů)
  • 3 bílky
  • 1/2 - 1/3 prášku do pečiva (PDP)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Suchary k vínu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz