Recept Suchary k vínu

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Suchary je možné upéct ve sladké i slané verzi. Na slano se výborně hodí k vínu, sladké zase chutnají k čaji.

Z bílků ušleháme sníh, do kterého zašleháme postupně cukr. Přidáme mouku smíchanou s PDP a nakonec nasekané mandle. Vlijeme do vymazané a moukou vysypané podlouhlé formy - „hřbet“. Pečeme asi 20 minut na 180°C. Vychladlé krájíme na tenké plátky, poklademe na plech a zvolna dosušíme v troubě, dokud suchary nejsou křupavé.

Recept je z kategorií: Cukroví


Reklama

Nahlásit recept

  • 19.04.08 vloženo
  • 3906x zobrazeno

Ingredience

  • 125 g hladké mouky
  • 125 g cukru
  • 125 g mandlí (ořechů)
  • 3 bílky
  • 1/2 - 1/3 prášku do pečiva (PDP)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Suchary k vínu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Girasoli gorgonzola e noci


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz