Recept Suchary k vínu

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Suchary je možné upéct ve sladké i slané verzi. Na slano se výborně hodí k vínu, sladké zase chutnají k čaji.

Z bílků ušleháme sníh, do kterého zašleháme postupně cukr. Přidáme mouku smíchanou s PDP a nakonec nasekané mandle. Vlijeme do vymazané a moukou vysypané podlouhlé formy - „hřbet“. Pečeme asi 20 minut na 180°C. Vychladlé krájíme na tenké plátky, poklademe na plech a zvolna dosušíme v troubě, dokud suchary nejsou křupavé.

Recept je z kategorií: Cukroví


Reklama

Nahlásit recept

  • 19.04.08 vloženo
  • 3943x zobrazeno

Ingredience

  • 125 g hladké mouky
  • 125 g cukru
  • 125 g mandlí (ořechů)
  • 3 bílky
  • 1/2 - 1/3 prášku do pečiva (PDP)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Suchary k vínu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz