Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Efina02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Suchary je možné upéct ve sladké i slané verzi. Na slano se výborně hodí k vínu, sladké zase chutnají k čaji. Z bílků ušleháme sníh, do kterého zašleháme postupně cukr. Přidáme mouku smíchanou s PDP a nakonec nasekané mandle. Vlijeme do vymazané a moukou vysypané podlouhlé formy - "hřbet". Pečeme asi 20 minut na 180°C. Vychladlé krájíme na tenké plátky, poklademe na plech a zvolna dosušíme v troubě, dokud suchary nejsou křupavé.
Recept je z kategorií: Cukroví
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Suchary k vínu