Recept Suchary k vínu

Labužník Efina02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Suchary je možné upéct ve sladké i slané verzi. Na slano se výborně hodí k vínu, sladké zase chutnají k čaji. Z bílků ušleháme sníh, do kterého zašleháme postupně cukr. Přidáme mouku smíchanou s PDP a nakonec nasekané mandle. Vlijeme do vymazané a moukou vysypané podlouhlé formy - "hřbet". Pečeme asi 20 minut na 180°C. Vychladlé krájíme na tenké plátky, poklademe na plech a zvolna dosušíme v troubě, dokud suchary nejsou křupavé.

Recept je z kategorií: Cukroví

Nahlásit recept

  • 19.04.08 vloženo
  • 5240x zobrazeno

Ingredience

  • 125 g hladké mouky
  • 125 g cukru
  • 125 g mandlí (ořechů)
  • 3 bílky
  • 1/2 - 1/3 prášku do pečiva (PDP)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Suchary k vínu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Kuře na medu Kuře na medu
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz