Recept Suchary k vínu
Labužník Efina02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Suchary je možné upéct ve sladké i slané verzi. Na slano se výborně hodí k vínu, sladké zase chutnají k čaji. Z bílků ušleháme sníh, do kterého zašleháme postupně cukr. Přidáme mouku smíchanou s PDP a nakonec nasekané mandle. Vlijeme do vymazané a moukou vysypané podlouhlé formy - "hřbet". Pečeme asi 20 minut na 180°C. Vychladlé krájíme na tenké plátky, poklademe na plech a zvolna dosušíme v troubě, dokud suchary nejsou křupavé.
Recept je z kategorií: Cukroví
- 19.04.08 vloženo
- 5240x zobrazeno
Ingredience
- 125 g hladké mouky
- 125 g cukru
- 125 g mandlí (ořechů)
- 3 bílky
- 1/2 - 1/3 prášku do pečiva (PDP)
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Suchary k vínu
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Suchary k vínu