Recept Středozemský hovězí špíz

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Smíchat všechny ingredience pro marinádu. V míse smíchat maso s marinádou, přikrýt a dát do chladničky na 1-4 hodiny. Sem tem zamíchat. Vyjmout maso a vylít marinádu. Napíchat maso na dvojité jehle s malou mazerkou mezi kousky. Položit na předehřátý gril na střední teplotu, přímo nad zdroj tepla. Grilovat po 12-14 min. a sem tam otáčet a tak zajistit stejnoměrné opečení. Pro jednu porci: 164Cal., 6g celkový tuk (1g saturovaného tuku), 88mg cholesterolu, 62mg sodíku, 1g sacharidů, 24g bílkovin.

Recept je z kategorií: Redukční dieta

Nahlásit recept

  • 20.06.02 vloženo
  • 6192x zobrazeno

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 800g svíčkové, nakrájené na 4cm krychličky
  • Marináda:
  • 3 zelené cibulky, na plátky nakrájené
  • 1/4 hrnku olivového oleje
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • 3 česneky, utřené
  • 2 lžičky sušeného estragonu, rozdrceného
  • 1/2 lžičky dobromyslu, rozdrceného
  • 1/4 lžičky pepře

Doporučená příloha

  • Cézarův salát, nebo špagety s čerstvým estragonem, olivovým olejem a s nakrájenou ogrilovanou zeleninou.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Středozemský hovězí špíz

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Cibulačka Cibulačka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz