Recept Štrasburská kachna

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kachnu opatrně vykostíme tak, abychom ji nepotrhali a sešijeme do původního stavu, necháme pouze otvor na plnění. Vložku tvoří játra, nakrájená na menší kousky, přidáme na kostičky nakrájené uzené maso, šunku a anglickou slaninu. Ochutíme solí, bílým pepřem a brandy. Kachnu zašijeme a pečeme dozlatova. Po schladnutí nakrájíme, složíme zpět do původního tvaru a přeleštíme chladnoucím aspikem. Doplňujeme žampiony, loupaným pomerančem a rajčetem.

Recept je z kategorií: Kachna

Nahlásit recept

  • 01.04.02 vloženo
  • 13722x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kachna (asi 2kg)
  • 500 g drůbežích jater
  • 70 g anglické slaniny
  • 100 g šunky
  • 100 g uzeného masa
  • 3 cl brandy
  • sůl, bílý pepř
  • rajčata
  • žampiony
  • pomeranč

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Štrasburská kachna

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Selská pivní polévka

Nejlepší recepty

Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Karbanátky Karbanátky
Ořechový koláč Ořechový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz