Recept Štrasburská kachna

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kachnu opatrně vykostíme tak, abychom ji nepotrhali a sešijeme do původního stavu, necháme pouze otvor na plnění. Vložku tvoří játra, nakrájená na menší kousky, přidáme na kostičky nakrájené uzené maso, šunku a anglickou slaninu. Ochutíme solí, bílým pepřem a brandy. Kachnu zašijeme a pečeme dozlatova. Po schladnutí nakrájíme, složíme zpět do původního tvaru a přeleštíme chladnoucím aspikem. Doplňujeme žampiony, loupaným pomerančem a rajčetem.

Recept je z kategorií: Kachna

Nahlásit recept

  • 01.04.02 vloženo
  • 14763x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kachna (asi 2kg)
  • 500 g drůbežích jater
  • 70 g anglické slaniny
  • 100 g šunky
  • 100 g uzeného masa
  • 3 cl brandy
  • sůl, bílý pepř
  • rajčata
  • žampiony
  • pomeranč

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Štrasburská kachna

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz