Recept Štrasburská kachna

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kachnu opatrně vykostíme tak, abychom ji nepotrhali a sešijeme do původního stavu, necháme pouze otvor na plnění. Vložku tvoří játra, nakrájená na menší kousky, přidáme na kostičky nakrájené uzené maso, šunku a anglickou slaninu. Ochutíme solí, bílým pepřem a brandy. Kachnu zašijeme a pečeme dozlatova. Po schladnutí nakrájíme, složíme zpět do původního tvaru a přeleštíme chladnoucím aspikem. Doplňujeme žampiony, loupaným pomerančem a rajčetem.

Recept je z kategorií: Kachna

Nahlásit recept

  • 01.04.02 vloženo
  • 12913x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kachna (asi 2kg)
  • 500 g drůbežích jater
  • 70 g anglické slaniny
  • 100 g šunky
  • 100 g uzeného masa
  • 3 cl brandy
  • sůl, bílý pepř
  • rajčata
  • žampiony
  • pomeranč

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Štrasburská kachna

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Karbanátky Karbanátky
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz