Recept Stockholmské roštěnky

Pepino Švédská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na části oleje po obou stranách. Vyndáme, dolijeme olej a dozlatova na něm osmažíme cibulku. Vložíme maso, podlijeme vývarem a občas obracíme. Když jsou roštěnky měkké, vyjmeme je a šťávu zaprášíme moukou. Povaříme a podle potřeby ještě zředíme vývarem. Vlijeme rozšlehanou smetanu, přidáme na kostičky nakrájenou okurku a vmícháme sardelovou pastu. Roštěnky vložíme do omáčky, mírně podusíme a případně přisolíme.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 4623x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 roštěnky
  • sůl
  • pepř
  • 8 lžic oleje
  • 1 cibule
  • vývar z 1 kostky masoxu
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 1/4l smetany
  • 1 větší kyselá okurka
  • sardelová pasta

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Stockholmské roštěnky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Chilli con carne Chilli con carne
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz