Recept Štika po Toskánsku

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Štika po Toskánsku

Postup

Česnek utřeme a rajčata nakrájíme na tenké plátky. Do pekáče dáme vrstvu rajčat, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Rybu osolíme, opepříme a břišní dutinu vymažeme utřeným česnekem. Vložíme petržel a plátky rajčat, položíme do pekáče a přikryjeme zbytkem plátků rajčat. Osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Polijeme olivovým olejem a vínem. Pečeme v troubě při 150 stupních asi 40 minut. Při pečení občas podléváme šťávou.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 19287x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1,5kg štiky
  • 4 rajčata, 5 stroužků česneku
  • pepř
  • sůl
  • oregano
  • 0,5dl olivového oleje
  • 1 lžíce nasekané petrželky
  • 1dl bílého suchého vína

Doporučená příloha

  • bílé pečivo, brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

tuso 27.8.13 14:47

Jediné co trošku kazí dojem z tohoto jídla je množství kostí, které ta mrcha má.

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Štika po Toskánsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Chilli con carne Chilli con carne
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz