Recept Štika po Toskánsku

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Štika po Toskánsku

Postup

Česnek utřeme a rajčata nakrájíme na tenké plátky. Do pekáče dáme vrstvu rajčat, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Rybu osolíme, opepříme a břišní dutinu vymažeme utřeným česnekem. Vložíme petržel a plátky rajčat, položíme do pekáče a přikryjeme zbytkem plátků rajčat. Osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Polijeme olivovým olejem a vínem. Pečeme v troubě při 150 stupních asi 40 minut. Při pečení občas podléváme šťávou.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 18366x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1,5kg štiky
  • 4 rajčata, 5 stroužků česneku
  • pepř
  • sůl
  • oregano
  • 0,5dl olivového oleje
  • 1 lžíce nasekané petrželky
  • 1dl bílého suchého vína

Doporučená příloha

  • bílé pečivo, brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

tuso 27.08.13 14:47

Jediné co trošku kazí dojem z tohoto jídla je množství kostí, které ta mrcha má.

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Štika po Toskánsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Jahodový pohár

Nejlepší recepty

Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Květáková polévka Květáková polévka
Karbanátky Karbanátky
Rizoto s batáty Rizoto s batáty

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz