Recept Štika po Toskánsku

(Hodnoceno 1x) manek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Štika po Toskánsku

Postup

Česnek utřeme a rajčata nakrájíme na tenké plátky. Do pekáče dáme vrstvu rajčat, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Rybu osolíme, opepříme a břišní dutinu vymažeme utřeným česnekem. Vložíme petržel a plátky rajčat, položíme do pekáče a přikryjeme zbytkem plátků rajčat. Osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Polijeme olivovým olejem a vínem. Pečeme v troubě při 150 stupních asi 40 minut. Při pečení občas podléváme šťávou.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 21217x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1,5kg štiky
  • 4 rajčata, 5 stroužků česneku
  • pepř
  • sůl
  • oregano
  • 0,5dl olivového oleje
  • 1 lžíce nasekané petrželky
  • 1dl bílého suchého vína

Doporučená příloha

  • bílé pečivo, brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

tuso 27.8.13 14:47

Jediné co trošku kazí dojem z tohoto jídla je množství kostí, které ta mrcha má.

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Štika po Toskánsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz