Recept Sterilované jablkové řezy
Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Jablka oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, dobře upěchujeme do sklenic, přitom je prosypáváme cukrem (na jednu sklenici 2 lžíce cukru) a zalijeme vodou do výše 1 cm pod okraj sklenice. Uzavřené sklenice Omnia obsahu 720 ml zahříváme 20 minut na teplotu 85°C a při této teplotě sterilujeme 35 minut. Pak je ochladíme. Používáme po ocezení a odkapání k přípravě závinu, nákypů, koláčů apod.
Recept je z kategorií: Konzervace ovoce
- 27.08.03 vloženo
- 3064x zobrazeno
Ingredience
- jablka
- krupicový cukr
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Sterilované jablkové řezy
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Sterilované jablkové řezy