Recept Sterilované jablkové řezy

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Jablka oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, dobře upěchujeme do sklenic, přitom je prosypáváme cukrem (na jednu sklenici 2 lžíce cukru) a zalijeme vodou do výše 1 cm pod okraj sklenice. Uzavřené sklenice Omnia obsahu 720 ml zahříváme 20 minut na teplotu 85°C a při této teplotě sterilujeme 35 minut. Pak je ochladíme. Používáme po ocezení a odkapání k přípravě závinu, nákypů, koláčů apod.

Recept je z kategorií: Konzervace ovoce

Nahlásit recept

  • 27.08.03 vloženo
  • 2624x zobrazeno

Ingredience

  • jablka
  • krupicový cukr

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sterilované jablkové řezy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz