Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
sivakova Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Z Deka dle návodu uvaříme sladkokyselý nálev, do kterého přidáme kousek bobkového listu, hřebíčky a sacharinu tak, abysme dosáhli příjemné sladkokyselé chuti. Očištěné a omyté červené ředkvičky neloupáme, naskládáme je do lahví, proložíme je stroužky česneku, 6 stroužků na třetinkovou lahev, zalijeme nálevem, zakryjeme víčky a sterilizujeme při 80 stupních Celsia 20 minut.
Recept je z kategorií: Konzervace zeleniny
dobré masíčko
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sterilizované ředkvičky
sylvie tady kuk
2302 příspěvků 25.1.09 03:43
Bedlo, napiš, prosím, na ten nálev odkaz. Zkusím ho taky.
Pěkný den
Sylvie
Nálev určitě použiju od Vali, ten je fantastický a ty ředkvičky budu sterilovat, tak jak to dělám u okurek na 70 °C. Dobu sterilování nechávám kolem 12 minut, aby chytla víčka. Díky za dobrý návod.