Recept Steak v kaparové marinádě

Polda Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso v kusu ukrojené přes vlákna opečeme na oleji asi 5 minut ze všech stran. Krátce necháme vystydnout a nakrájíme na tenké plátky. I se šťávou z masa dáme do misky a zalijeme ochuceným octem nebo vínem se sojovou omáčkou, drcenými kapary, natrhanými lístky bazalky a celeru, lehce přisolíme, přykryjeme a necháme asi 15 minut marinovat. Podáváme s bílým pečivem a červeným vínem. Takto připravené maso opečené bez koření a pak teprve marinované je velmi aromatické a šťavnaté. Zdroj : výstřižek z časopisu

Další recepty na Steaky

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 12.01.10 vloženo
  • 2081x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g hovězí svíčkové
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce kaparů
  • 2 lžíce balzamickéhoocta nebo bílého vína se sojovou omáčkou
  • čerstvá bazalka
  • lístky celerové natě

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Steak v kaparové marinádě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Kuře na medu Kuře na medu
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz