Recept Steak v kaparové marinádě

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso v kusu ukrojené přes vlákna opečeme na oleji asi 5 minut ze všech stran. Krátce necháme vystydnout a nakrájíme na tenké plátky. I se šťávou z masa dáme do misky a zalijeme ochuceným octem nebo vínem se sojovou omáčkou, drcenými kapary, natrhanými lístky bazalky a celeru, lehce přisolíme, přykryjeme a necháme asi 15 minut marinovat. Podáváme s bílým pečivem a červeným vínem. Takto připravené maso opečené bez koření a pak teprve marinované je velmi aromatické a šťavnaté. Zdroj : výstřižek z časopisu

Další recepty na Steaky

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 12.01.10 vloženo
  • 1955x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g hovězí svíčkové
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce kaparů
  • 2 lžíce balzamickéhoocta nebo bílého vína se sojovou omáčkou
  • čerstvá bazalka
  • lístky celerové natě

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Steak v kaparové marinádě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Tatranské kuře Tatranské kuře
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz