Recept Steak v kaparové marinádě

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso v kusu ukrojené přes vlákna opečeme na oleji asi 5 minut ze všech stran. Krátce necháme vystydnout a nakrájíme na tenké plátky. I se šťávou z masa dáme do misky a zalijeme ochuceným octem nebo vínem se sojovou omáčkou, drcenými kapary, natrhanými lístky bazalky a celeru, lehce přisolíme, přykryjeme a necháme asi 15 minut marinovat. Podáváme s bílým pečivem a červeným vínem. Takto připravené maso opečené bez koření a pak teprve marinované je velmi aromatické a šťavnaté. Zdroj : výstřižek z časopisu

Další recepty na Steaky

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 12.01.10 vloženo
  • 1897x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g hovězí svíčkové
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce kaparů
  • 2 lžíce balzamickéhoocta nebo bílého vína se sojovou omáčkou
  • čerstvá bazalka
  • lístky celerové natě

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Steak v kaparové marinádě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kuře na kapustě

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz