Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Britská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na pánvi rozehrejte máslo, na nem opecte maso po kazdé strane 1 minutu a dejte je do pomalého hrnce. Do hrnce pridejte zampiony, pazitku, petrzelku a vývar, osolte a opeprete. Varte zakryté na LOW 6-8 hodin, nebo na HIGH 4-5 hodin. 30 minut pred koncem pridejte do hrnce brandy.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Rýze, brambory.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Steak Diane v pomalém hrnci
Teda to je uplnej hrich, vzit drahou svickovou a pak ji trapit 6-8 hodin v pomalem hrnci a pridavat to brandy az na konec se taky nedela, brandy se musy vyflambovat a nechat jenom tu chut a ne alkohol!
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Sám za sebe ! Plátky svíčkové silné 3 cm a nabouchané pěstí,na rozpáleném oleji max. 3 min na každé straně. Velká a bohatá příloha příloha. Máčet svíčkovou 8 hodin ve vodě to chce popřát opravdu -DOBROU CHUŤ. Bude to potřeba !
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
nevím jestli by mi nebylo líto trápit svíčkovou v pomalém hrnci, ale Steak Diane mohu mít kdykoliv.
Vím že to není pravidlo, ale já v tom mám ráda malinko česneku.
Musím se ale přiznat, že od doby kdys začal publikovat recepty na PH jsem našla hodně inspirace a můj PH běží skoro pořád.