Recept Starovídeňské šnečí ragú

Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na kastrolku zpěníme máslo. Přidáme jemně posekanou cibuli, jemně posekané žampiony, a petrželku. Vše osmažíme a zapřášíme moukou. Zalijeme vývarem a uvedeme do varu. Vaříme 5 minut a přidáme šneky, osolíme, opepříme a zahustíme smetanou. Upečené brambory rozpůlíme, trochu je vydlabeme, rozdělíme na ně šnečí ragú. Posypeme sýrem a v předehřáté horké troubě zapečeme. Podáváme se salátem.

Recept je z kategorií: Raci, žáby, hlemýždi, šneci

Nahlásit recept

  • 01.04.07 vloženo
  • 4712x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 24 šneků, nebo 1 konzerva velkých šneků
  • 30 g másla
  • 50 g cibule
  • 50 g žampionů
  • 1 lžíce sekané petrželky
  • 20 g mouky
  • 3/8 l hovězího vývaru
  • 1 lžíce smetany
  • 4 v alobalu upečené brambory
  • 20 g strouhaného sýra

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Starovídeňské šnečí ragú

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Marinovaná kuřecí křídla

Nejlepší recepty

Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz