Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Brambory ve slupce povaříme asi 10 minut (do poloměkka), necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na plátky. Zapékací misku nebo pekáček vytřeme olejem a naplníme střídavě vrstvou brambor, cibule nakrájené na tenká kolečka a šunky. Poslední vrstvu budou tvořit brambory. Vložíme do trouby vyhřáté na cca 230°C na deset minut (prozatím). Zakysanou smetanu smícháme s rozšlehanými vejci, mlékem, jemně nastrouhaným křenem, pepřem a solí. Po deseti minutách zapékání zalijeme brambory smetanovou zálivkou a pečeme dalších 25 minut.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
zelenina (čerstvá nebo nakládaná) a pivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Staropražské brambory
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
ale teď jsi mě dostala, už se na to těším Z.