Recept Staročeský plněný kotlet
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Vepřový kotlet s kostí nasekáme na 200 g plátky. Do každé porce uděláme kapsu a plníme kysaným zelím, dochuceným solí, pepřem, cibulí a špekem nakrájeným na kostičky. Připravené kotlety prudce opečeme. Mezitím na oleji osmahneme cibuli a česnek a do základu vložíme opečené maso. Dusíme 45 minut. Potom kotlety vyjmeme, šťávu zahustíme jíškou, povaříme a přecedíme.
Recept je z kategorií: Plněné vepřové maso
- 11382x zobrazeno
Čas přípravy
- 1 hodina
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 800g vepřových kotlet
- 200g kysaného zelí
- 100g slaniny
- 2 cibule
- sůl
- pepř
- 6 stroužků česneku
- olej
- 2 lžíce hladké mouky.
Doporučená příloha
Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Staročeský plněný kotlet
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Staročeský plněný kotlet