Recept Staročeský plněný kotlet

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vepřový kotlet s kostí nasekáme na 200 g plátky. Do každé porce uděláme kapsu a plníme kysaným zelím, dochuceným solí, pepřem, cibulí a špekem nakrájeným na kostičky. Připravené kotlety prudce opečeme. Mezitím na oleji osmahneme cibuli a česnek a do základu vložíme opečené maso. Dusíme 45 minut. Potom kotlety vyjmeme, šťávu zahustíme jíškou, povaříme a přecedíme.

Recept je z kategorií: Plněné vepřové maso

Nahlásit recept

  • 10299x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800g vepřových kotlet
  • 200g kysaného zelí
  • 100g slaniny
  • 2 cibule
  • sůl
  • pepř
  • 6 stroužků česneku
  • olej
  • 2 lžíce hladké mouky.

Doporučená příloha

  • Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Staročeský plněný kotlet

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Zeleninová pomazánka

Nejlepší recepty

Mrkvový salát Mrkvový salát
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz