Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kotlety jsou oblíbenou částí vepřového. Jedním z mnoha způsobů přípravy je dušení na houbách. Chuť hub a kmínu se k sobě skvělě hodí a v kombinaci s měkkoučkým dušeným vepřovým je přímo skvělá.
#IMG-17482# Kotlety naklepeme, osolíme, okořeníme staročeským kořením a prudce opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. #IMG-17483# Vyjmeme a do výpeku dáme osmahnout drobně nakrájenou cibuli, namočené houby a sardelovou pastu. Chvíli podusíme a podlijeme. Do šťávy vložíme osmahlé kotlety a dusíme ještě půl hodiny. Podle potřeby ještě trochu podlijeme. Měkké kotlety vyjmeme, do šťávy vlijeme mouku rozmíchanou dohladka ve sklence vody, chvíli povaříme a přeléváme přes maso..
Recept je z kategorií: Kotlety Maso Vepřové maso
Brambory, rýže, hranolky, bramboráčky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
29.3.15 21:50
vynikající, s bramborovou kaší doslova delikátní pokrm
Líbí se mi Uvaření se již líbí 6 labužníkům22.7.12 23:18
Velmi dobré a zvlášť teď, v houbové sezóně!
Líbí se mi Uvaření se již líbí 1 labužníkoviOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Staročeské kotlety