Recept Staročeská odvárka Pra

Labužník paraplic... Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Sušené švestky a hrušky necháme nabobtnat ve vodě a potom je uvaříme doměkka. Uvařené prolisujeme přes cedník, přidáme povidla, špetku tlučené skořice a hřebíčku, perník a trochu vody. Povaříme a nakonec přidáme omyté rozinky. Podáváme s vánočkou.

Recept je z kategorií: Speciální polévky

Nahlásit recept

  • 13.04.04 vloženo
  • 3888x zobrazeno

Ingredience

  • 250 g sušených švestek
  • 250 g sušených hrušek
  • 2 lžíce povidel
  • 2 lžíce strouhaného perníku
  • skořice
  • hřebíček
  • 2 lžíce rozinek
  • cukr
  • hrst ořechových jader

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Staročeská odvárka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Banány po amsterodamsku

Nejlepší recepty

Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Hruškový koláč Hruškový koláč
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz