Recept Srnčí steaky s brusinkovou omáčkou

marmelada Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

steaky naklepeme, osolíme opepříme cibuli nakrájíme na proužky Na pánvi rozpálíme olej, vložíme cibuli, promícháme, lehce osmahneme, ne dohněda. Vložíme maso, osmahneme 4 minuty po každé straně. Pak maso vyjmeme na nahřátou misku, cibuli necháme ve výpeku. Do výpeku dáme 2 lžíce brusinek, 1 lžíci hl. mouky rozmíchanou ve trošce vody, promícháme, provaříme. Na talíři na stejky položíme volské oko a lehce přelijeme brusinkovo- cibulovou omáčkou.

Recept je z kategorií: Zvěřina

Nahlásit recept

  • 14.05.05 vloženo
  • 16587x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Ingredience

  • plátky ze srnčí svíčkové , lze i z vepřové panenky
  • cibule
  • pepř
  • sůl
  • olej
  • brusinky
  • 1 PL hl. mouky
  • vejce na volská oka

Doporučená příloha

  • vařené brambory, bohatá obloha -syrová cibulka, okurka, kečup, hořčice.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Srnčí steaky s brusinkovou omáčkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz