Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme. Na pánvi s olejem řízky prudce opečeme a dáme na teplo. Mezitím na jiné pánvi rozehřejeme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme na nudličky nakrájenou cibuli, pórek a česnek. Promícháme a ještě přidáme na plátky nakrájené žampiony a šunku. Zalijeme vínem, koňakem, worcestrem a ještě chvíli podusíme. Nakonec dochutíme vegetou a přes připravené řízky přelijeme.
Recept je z kategorií: Jelen, srnec, daněk
Podáváme s rýží.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Srnčí řízky na cibuli