Recept Srnčí po zámecku Pra

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na olivovém oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli. Na CD přehrávači si pustíme loveckou hudbu na lesní rohy. Okořeníme a osolíme plátky srnčího masa. Osmahneme maso. Přidáme sušené houby podle chuti, podlijeme a necháme dusit do měkka. Rozkvrdláme trochu mouky ve šlehačce (nenašlehané) a zalijeme. Necháme 10 minut dodělat na mírném ohni.

Nahlásit recept

  • 17.01.11 vloženo
  • 5965x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hod

Ingredience

  • plátky ze srnčí kýty
  • cibule
  • olivový olej
  • pepř a nové koření, několik jalovčinek
  • sušené houby
  • sladká šlehačka
  • mouka

Doporučená příloha

  • rýže s rozinkami nebo sušenými klikvemi

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Srnčí po zámecku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz