Recept Srnčí po zámecku Pra

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na olivovém oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli. Na CD přehrávači si pustíme loveckou hudbu na lesní rohy. Okořeníme a osolíme plátky srnčího masa. Osmahneme maso. Přidáme sušené houby podle chuti, podlijeme a necháme dusit do měkka. Rozkvrdláme trochu mouky ve šlehačce (nenašlehané) a zalijeme. Necháme 10 minut dodělat na mírném ohni.

Nahlásit recept

  • 17.01.11 vloženo
  • 6031x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hod

Ingredience

  • plátky ze srnčí kýty
  • cibule
  • olivový olej
  • pepř a nové koření, několik jalovčinek
  • sušené houby
  • sladká šlehačka
  • mouka

Doporučená příloha

  • rýže s rozinkami nebo sušenými klikvemi

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Srnčí po zámecku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bazalkové máslo

Nejlepší recepty

Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Karbanátky Karbanátky
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz