Recept Srnčí po zámecku Pra

Boreafilm Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na olivovém oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli. Na CD přehrávači si pustíme loveckou hudbu na lesní rohy. Okořeníme a osolíme plátky srnčího masa. Osmahneme maso. Přidáme sušené houby podle chuti, podlijeme a necháme dusit do měkka. Rozkvrdláme trochu mouky ve šlehačce (nenašlehané) a zalijeme. Necháme 10 minut dodělat na mírném ohni.

Nahlásit recept

  • 17.01.11 vloženo
  • 6569x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hod

Ingredience

  • plátky ze srnčí kýty
  • cibule
  • olivový olej
  • pepř a nové koření, několik jalovčinek
  • sušené houby
  • sladká šlehačka
  • mouka

Doporučená příloha

  • rýže s rozinkami nebo sušenými klikvemi

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Srnčí po zámecku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Houbová smaženice Houbová smaženice
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz