Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Medajlonky protkneme křížem nudličkami slaniny, osolíme, opepříme, a obalíme v mouce. Rychle je opečeme na másle. Maso vyjmeme a uschováme v teple. Na zbytku másla osmahneme plátky žampionů. Osolíme a opepříme je a ochutíme koriandrem a citronem. Zaprášíme moukou, krátce osmahneme a zalijeme smetanou a trochou vývaru. Krátce povaříme a ochutíme koňakem. Na nahřáté talíře nalijeme houbovou omáčku a nahoru položíme kopeček máslových širokých nudlí. O kopeček opřeme dva medajlonky. Vše posypeme drobně posekanou petrželkou a ihned podáváme.
Recept je z kategorií: Jelen, srnec, daněk
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Srnčí medajlonky "Vídeňský les"