Recept Srnčí játra po myslivecku Pra

bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Srnčí játra mají znamenitou chuť, ale musí být úplně čerstvá. Játra na krátký čas namočíme do vody, vyjmeme, osušíme, odblaníme a nakrájíme na tenké řezy. V pánvi rozpustíme máslo, přihodíme jemně nakrájenou cibulku, osmahneme, přidáme játra, opepříme a po obou stranách opečeme pěkně do hněda. Pak je jemně zaprášíme hladkou moukou, orestujeme, přilijeme trochu octa a přikryté pokličkou ještě jednou povaříme a osolíme. Zdroj: Schichtova kuchařka - 2.díl.

Recept je z kategorií: Jelen, srnec, daněk

Nahlásit recept

  • 08.07.07 vloženo
  • 15288x zobrazeno

Ingredience

  • 1 srnčí játra (stačí pro 1-2 osoby)
  • máslo
  • cibule
  • pepř
  • sůl
  • hladká mouka na zaprášení pokrmu
  • ocet.

Doporučená příloha

  • co komu chutná …

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Srnčí játra po myslivecku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Játra na rožni

Nejlepší recepty

Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz