Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
sněžný muž Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Nejlepší maso je z menších jedinců tak do 60 cm.
Větší kusy jsou vhodní jen na uzení.
Nejprve si nakrájíme rybu a lilek asi na 3 cm kousky. Poté na grilovací jehlu postupně napichujeme kostky ryb střídavě s lilkem a cherry rajčátky. Vše pocitrónujeme, okořeníme a špíz lehce potřeme česnekem, který buď utřeme se špetkou soli, nebo ho prolisujeme. Špízy necháme asi hodinu odležet. Špízy opečeme na grilu nebo v troubě.
Recept je z kategorií: Ryby Sladkovodní
pečivo, tomatovo-máslový sos s bylinkami
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Špíz z tolstolobika
Zajímavý nápad, tolstolobik není, ale i jiná rybka bude držet, když se dobře obklíčí