Recept Špindlerovo maso

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Jednotlivé druhy masa (a nemusí to být nutně vepřové, já toto obměňuji třeba krůtím) pokrájíme na nudličky. Podle chuti osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji osmahneme. Postupně přidáváme cibuly, okurku, žampiony, kápii a vše dále opékáme. Nakonec poprášíme mletou paprikou, přidáme kečup a sójovou omáčku. Vše prohřejeme a dochutíme. Dobrou chuť. :-)

Recept je z kategorií: Směsi mas

Nahlásit recept

  • 22.01.05 vloženo
  • 10714x zobrazeno

Ingredience

  • 40 dkg vepřové kýty
  • 20 dkg vepřových jater
  • 10 dkg sterilovaných okurek
  • 10 dkg cibule nebo pórku
  • 5 dkg kápie
  • 8 dkg žampionů
  • 1 PL kečupu
  • mletá paprika
  • sůl
  • pepř
  • sójová omáčka
  • olej na osmahnutí

Doporučená příloha

  • Rýže, vařené brambory, hranolky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Špindlerovo maso

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Jahodový pohár Jahodový pohár
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz