Recept Špikovaný květák

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Květák uvaříme v osolené a okyselené vodě doměkka tak, aby zůstal pevný a dal se “prošpikovat” zeleninou nakrájenou na proužky. Hlava květáku pak vypadá jako ježek. Podáváme je s majolkou a brambory, pokrm sypeme zelenou petrželkou.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 12.06.04 vloženo
  • 3873x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g květáku
  • 1 okurka
  • 1 vařená mrkev
  • voda s octem
  • sůl
  • petrželka
  • majolka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Špikovaný květák

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz