Recept Špenátový nákyp

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Do vody namočíme housky, na tuku a na cibuli podusíme špenátový protlak, posolíme ho, okořeníme muškátem a necháme vychladnout. Vymačkané housky osmažíme na kousku tuku, po vychladnutí do nich přimícháme dvě syrová vejce a dušený špenát. Nákyp dochutíme a zlehka do něho zamícháme ze dvou bílků tuhý sníh. Dáme do pořádně vymazaného pekáče, nahoru přidáme tuk a pečeme v troubě při mírné teplotě asi 40 až 45 minut.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 12.09.03 vloženo
  • 5201x zobrazeno

Ingredience

  • 5 housek
  • 1 špenátový protlak
  • 1 cibuli
  • 30 g tuku
  • muškátový oříšek
  • 2 vejce
  • 2 bílky
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Špenátový nákyp

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Zeleninová pomazánka

Nejlepší recepty

Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Karbanátky Karbanátky
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz