Recept Špenátový nákyp

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Do vody namočíme housky, na tuku a na cibuli podusíme špenátový protlak, posolíme ho, okořeníme muškátem a necháme vychladnout. Vymačkané housky osmažíme na kousku tuku, po vychladnutí do nich přimícháme dvě syrová vejce a dušený špenát. Nákyp dochutíme a zlehka do něho zamícháme ze dvou bílků tuhý sníh. Dáme do pořádně vymazaného pekáče, nahoru přidáme tuk a pečeme v troubě při mírné teplotě asi 40 až 45 minut.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 12.09.03 vloženo
  • 5452x zobrazeno

Ingredience

  • 5 housek
  • 1 špenátový protlak
  • 1 cibuli
  • 30 g tuku
  • muškátový oříšek
  • 2 vejce
  • 2 bílky
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Špenátový nákyp

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz