Recept Špenátový nákyp

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Do vody namočíme housky, na tuku a na cibuli podusíme špenátový protlak, posolíme ho, okořeníme muškátem a necháme vychladnout. Vymačkané housky osmažíme na kousku tuku, po vychladnutí do nich přimícháme dvě syrová vejce a dušený špenát. Nákyp dochutíme a zlehka do něho zamícháme ze dvou bílků tuhý sníh. Dáme do pořádně vymazaného pekáče, nahoru přidáme tuk a pečeme v troubě při mírné teplotě asi 40 až 45 minut.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 12.09.03 vloženo
  • 4914x zobrazeno

Ingredience

  • 5 housek
  • 1 špenátový protlak
  • 1 cibuli
  • 30 g tuku
  • muškátový oříšek
  • 2 vejce
  • 2 bílky
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Špenátový nákyp

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečená kuřecí stehna

Nejlepší recepty

Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Kuře na medu Kuře na medu
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz