Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Joris Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Tento recept jsem získal před roky na dovolené v italských Benátkách,
když jsme navštívili jednu malou, zastrčenou restauraci.
Suroviny dávám podle oka, v ingrediencích je uvedeno přibližné
množství.
Pancettu nakrájenou na plátky rozkrájíme na širší nudličky a na suché pánvi opečeme dokřupava. Pancettu vyndáme z pánve, ale tuk, který pancetta pustila na pánvi necháme a jemně na něm orestujeme pokrájené žampiony na osminky. Orestované žampiony vyndáme a na té samé pánvi rozpustíme gorgonzolu pokrájenou na kousky u které jsme odstranili vrchní a boční část s plísní. Když je sýr rozpuštěný přidáme krapet smetany, provaříme a do omáčky vrátíme slaninu a žampiony, promícháme. Předem uvařené těstoviny promícháme s omáčkou a podáváme.
Recept je z kategorií: Těstoviny
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Špenátové tagliatelle s gorgonzolou
38 příspěvků 20.3.13 19:30
Nádhera jako vždy, přihlásila jsem se jen kvůli Vám, abych dala palec nahoru. Slintám do klávesnice