Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Polda Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Špenát uvařte v páře nebo v mikrovlnné troubě dokud nezměkne. Slijte vodu, přebytečnou vymačkejte. Dejte špenát do mixéru nebo šlehače a ušlehejte kaši. Do misky dejte jogurt a vyšlehejte do jemna. Vmíchejte sůl, černý pepř, papriku, mango prášek, chilli papričky a špenát. Dobře promíchejte.
Recept je z kategorií: Přílohy
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
27.4.16 10:34
Ve skleníku se zelená svěží špenát a na dně dózičky je zbytek mangového prášku.
Na tuto indickou specialitu se chystám již dlouho. Hlavně chci vyzkoušet před grilovací sezónou. Dnes budu podávat k pečenému jehněčímu s půlkami brambor pečenými v troubě.
Raitha má zajímavě pikantní chuť díky mangovému prášku a feferonkám – dala jsem půlku větší špičaté španělské.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Špenátová raitha