Recept Specialita z kapra

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Přidáme nakrájenou petržel, mrkev, a cibuli, proložíme jí vrstvy osmažených řízků, pěkně srovnáme do sklenice a vše zalijeme svařeným vychladlým nálevem, aby byly porce kapra potopené. Sklenici dáme do chladu a na silvestra máme vynikající pochoutku.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 5128x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Ingredience

  • Pokud vám po štědrém večeru zbudou obalené a osmažené porce kapra, je možné je proměnit na silvestrovskou pochoutku.
  • Nejdříve si připravíme nálev:
  • 0,75l vody
  • 2 kuličky celého pepře
  • 2 nového koreni
  • 1 bobkový list
  • 1ks hřebíčku
  • 1/2 lžičky hořčičného semínka
  • 30g cukru
  • 30g soli
  • 11 tablet sacharinu
  • 1/4 l octa.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Specialita z kapra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz