Recept Španělské hovězí v pomalém hrnci

spiser Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Španělské hovězí v pomalém hrnci

Postup

Na pánvi rozehrejte olej a maso na nem po vsech stranách opecte. Osolte, opeprete je a dejte je do pomalého hrnce. Rozpustte kostku vývaru v horké vode a nalejte to do hrnce. Smíchejte pepperoni, cibuli, olivy, cesnek a rajcata a pridejte taktéz do hrnce. Varte zakryté na HIGH 4 hodiny nebo na LOW 8 hodin.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 20.01.08 vloženo
  • 6150x zobrazeno

Čas přípravy

  • 8 hodin

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 1 PL oleje
  • asi 2 kg hovezího masa
  • sul
  • pepr
  • 1 kostka (ca.12 g) hovezího vývaru
  • 250 ml horké vody
  • 120 g pepperoni v plátcích
  • 1 cibule rozkrojená na ctvrtky a nakrájená na plátky
  • 400 g celých cerných oliv, bez nálevu
  • 2 PL cesneku nakrájeného na drobné kosticky
  • 1 konzerva (ca. 400 g ) rajcat

Doporučená příloha

  • Varená rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Španělské hovězí v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz