Recept Špagety s velkými fazolemi

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Špagety s velkými fazolemi

Postup

1. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Rajčata přelijeme horkou, potom studenou vodou, oloupe­me, nakrájíme na kostky a vybereme zrníčka. 2. Kopr omyjeme, osušíme. Ze 2/3 otrháme jemné lístky a dáme stranou, zbytek nasekáme i s natí. 3. Olivový olej nalijeme do hrnce a zahřejeme. Při­dáme česnek a cibuli a necháme zesklovatět. Při­dáme rajčata, fazole a nasekaný kopr. Dusíme asi 20 minut. Opepříme a osolíme. 4. Špagety připravíme podle návodu na obalu, sli­jeme, prolijeme vodou a necháme důkladně oka­pat. Podáváme se zeleninovou omáčkou na nahřá­tých talířích. Před podáváním ozdobíme jemnými lístky kopru. Tip: Čerstvě nastrouhaný parmazán jídlo ještě vylepší.

Recept je z kategorií: Těstoviny

Nahlásit recept

  • 23.02.04 vloženo
  • 4372x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 540 kcal, 2260 kJ, 18 g bílkovin, 14 g tuků, 87 g sacharidů
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 800 g zralých rajčat
  • 2 svazky kopru
  • 4 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • pepř
  • 300 g konzer­vovaných velkých fazolí
  • 400 g těstovin

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Špagety s velkými fazolemi

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Tatranské kuře Tatranské kuře
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz