Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Roomanka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Není nic jednoduššího, možná si schytám nelibé komentáře. Ale my jsme si moc pochutnali, takže promiňte odfláknutý pokrm co do indegriencí, ale přesto velmi chutný…
Dát vařit špagety, mezitím na hluboké pánvi nebo kastrolu osmažit slaninu a česnek, scedit špagety. Poté je vložit do směsi, vhodit tam feferonový salát, šplíchnout vody ze špaget.
Feferonový salát má v sobě papriku i sýr, takže dá pokrmu chuť a ostrost.
Recept je z kategorií: Těstoviny
my měli rulandské šedé
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
205 příspěvků 13.01.12 19:55
Ejo, osvědčený feferonový salát je ten, který známe - většinou si ho kupuje můj mužskej podle vzorce „20 dkg pochouťáku a pět feferonovýho, hezky zamíchat a čtyři rohlíky k tomu“
. Máme u nás bufet, kde ho mají čerstvý a
patřičně ostrý. A bez nudliček hnusného salámu.
Ano, souhlas se zbytkem v lednici (parmezán),
ale za česnekem a slaninou si stojím!
Wydro, já to věděla, že si to schytám.
Bylo by možné upřesnit ten osvědčený feferonový salát? Znám i také, kde je na nudličky podivná uzenina, to asi není myšleno…
No nevim proc kdyz feferonovy salat, jeste slanina a cesnek a koruna tomuhle „dilku“ jeste parmezan? Bud ten salat vmichat do spaget nebo slaninu a cesnek a syr. S fefronovym salatem si to umim predstavit do jinych testovin jako „testovinovy salat s fefonkami“ za studena.
Tyhle alpske kombinace byvaji spis dilem zbytku v lednici.