Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
luke69 Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Špagety vaříme v osolené vodě s trochou olivového oleje do poloměka podle návodu na obalu. Pokud máme nakládané ančovičky, opláchnem filety od nálevu a najemno nasekáme. Na olivovém oleji orestujeme nahrubo nasekaný česnek, přidáme k němu vařené špagety a promícháme. Přidáme ančovičky a rajčatový protlak, mícháme a necháme prohřát. Dochutíme solí a pepřem. Nazáver natrháme do směsi bazalku, 30 vteřin prohřejeme a zamícháme. Špagety podáváme a posypeme strouhaným parmazánem.
Recept je z kategorií: Těstoviny
Dobré víno
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Špagety na česneku
olej do vody na těstoviny není třeba, nelepí se. Je tam zbytečný, Italové to nedělají. A nejdříve si připraví „omáčku“ a pak v ní prohřívají či dodělávají těstoviny.
Jinak je to dobré.
Soňa